Welkom bij Brasserie de Silly. Voor een gratis verzending, zijn onze dozen gemaakt voor 12 flessen. Dus de beste manier om te winkelen is door veelvouden van 12 te kopen.

Actualiteiten

van Brasserie de Silly

Overzicht 2019 en vooruitzichten 2020

Op het vlak van productie was 2019 een jaar van grote investeringen en veranderingen. Een hall van 500 m2 werd gebouwd voor een vatenlijn en 8 nieuwe tanks van 50 hectoliter. De automatisering van de bottelarij vergde nieuwe investeringen: de bouw van een nieuwe automatische ontstapelaar, de installatie van verpakkingsmachines, met een imposante stapelaar, kartonvormer en -sluiter. Uiteraard hinderde de installatie het werk van het team. Toch zijn onze mensen erin geslaagd om de vereiste productievolumes te halen, waarvoor dank. Onze inspanningen op het vlak van kwaliteit werden beloond: we behaalden twee medailles op de Brussels Beer Challenge 2019: een gouden medaille voor Silly Saison en een zilveren medaille voor Scotch Pinot Noir Barrel Aged. Verder hebben we ons team uitgebreid. We verwelkomen de nieuwkomers: Laure Burgevin in de brouwzaal, Xavier Guéret en Jason Jacquet in productie en in de bottelarij, Miguel Brisaert voor de opleiding Bon Service de la Bière. Stefanie Borremans is onze nieuwe vertegenwoordiger voor Vlaanderen, Nederland en Duitsland, Jean-Baptiste Conty voor Frankrijk. We kijken de toekomst met vertrouwen tegemoet. 2020 wordt vast een jaar met mooie uitdagingen. Wij nemen de handschoen graag op, samen met u. Kwaliteit, flexibiliteit, verscheidenheid, klantendienst, kortom, de smaak van de brouwer, daar zetten we op in !

 

Lionel en Bertrand Van der Haegen, Managing Directors