Welkom bij Brasserie de Silly. Voor een gratis verzending, zijn onze dozen gemaakt voor 12 flessen. Dus de beste manier om te winkelen is door veelvouden van 12 te kopen.

Actualiteiten

van Brasserie de Silly

Nieuwe investeringen

In april zijn het drukke dagen in productie want dan zien we de eerste flessen defileren op onze nagelnieuwe bottellijn. Het is een belangrijke gebeurtenis voor het hele productieteam. Onez medewerkers kijken ernaar uit om de nieuwe installatie te gebruiken. Ingebouwde controle verzekert dat de flessen op de bottellijn conform zijn qua vorm en hygiëne. De nieuwe bottellijn haalt een maximale snelheid van 12 000 flesen per uur. Nieuwe conveyors en snelheidsregelaars verzekeren een feilloze transfer tussen verschillende toestellen op de bottellijn. Tenslotte waarborgt een nieuw reinigingssysteem voor machines, kuipen en leidingen een feilloze hygiëne doorheen de hele productie.

Bertrand Van der Haegen, Managing Director