A l’ Tonne: warm onthaal en Belgische streekkeuken

In de lente van 2015 nam Katia Moenens het etablissement ‘A l’Tonne’ over dat inmiddels werd gerenoveerd met de steun van Brasserie de Silly. De taverne-brasserie op het marktplein van Silly is al decennia lang een instituut. Het leitmotiv van Katia: een warm onthaal in een aangenaam kader en een kaart met Belgische streekgerechten. Onder de specialiteiten, Belgische gerechten zoals stoemp, gehaktballetjes in tomatensaus, koninginnenhapjes en de legendarische karbonade met Scotch de Silly. De klanten smelten voor de aan één kant gebakken biefstuk. Bij dit gerecht hoort een Abbaye de Forest. Een echte smaakbom! Ze werken hier vooral met streekproducten: de kazen van Jo, roomijs van Peter & Lila, vlees van bij de slagers van Silly… Elke donderdag- en vrijdagmiddag is er een lunch. Nog een aanrader: het aperitief tijdens de zondagmarkt van Silly. Laat u verleiden door een aperitiefplankje met mergpijpjes, calemares en tapas en daarbij een fris glas Silly bier.

 

A l’Tonne

Place Communale, 19

Silly

068/55 17 06

Privacy Preference Center

Necessary

Nous utilisons ces cookies pour activer certaines fonctionnalités en ligne

Facebook

Le pixel Facebook est un outil d’analyse qui vous permet de mesurer l’efficacité des publicités en suivant les actions entreprises par les personnes sur notre site web.

pixel

Google

mesurer les KPI standard concernant l’utilisation du web ou de la recherche pour un visiteur donné (p. ex. trafic/pages, nombre de visiteurs, sources de trafic, mots clés encodés, téléchargements, clics, etc.).

Scripts Google :

Other